Skip to content

REVOLAX Fake VS REVOLAX Original

Revolax fake vs Revolax original
admin|

Vrei să știi cum deosebești un Revolax Fake de un Revolax Original?


Am primit de nenumărate ori, întrebări despre acest subiect și ne-am gândit că ar fi mult mai ușor să răspundem acestor întrebări.

Cum ne dam seama daca acidul hialuronic din gama Revolax este original?


Acidul hialuronic Revolax original este un produs de calitate superioară, fabricat și distribuit de către producătorul autorizat Revolax. Acest acid hialuronic este testat și aprobat de către autoritățile de reglementare relevante și are certificări care garantează siguranța și eficacitatea produsului.

Substantele filler false din gama Revolax sunt daunatoare?


Pe de altă parte, produsele contrafăcute de Revolax pot fi periculoase pentru sănătatea pielii și pot avea rezultate neprezise. De obicei, aceste produse conțin ingrediente de calitate inferioară și nu sunt certificate sau aprobate de către autoritățile de reglementare.

Care sunt criteriile care ne ajuta sa deosebim filler-ul fals de cel original?


Pentru a vă asigura că utilizați un produs original Revolax, vă recomandăm să cumpărați numai de la surse autorizate și să verificați certificările și aprobările relevante. ( acidulhialuronic.ro ) În cazul în care aveți îndoieli cu privire la autenticitatea unui produs, puteți contacta direct producătorul pentru a verifica dacă produsul este original.
Inapoi la blog
Reduceri